Axon
FARMA TRAINING: Introductie Gezondheidszorg NL
Het Nederlandse zorgstelsel en wet- en regelgeving

zowel fysiek (in Amersfoort) als online te volgen
De Nederlandse gezondheidszorg is complex en continu in beweging. Tijdens twee onafhankelijk van elkaar te volgen sessies, die zowel fysiek als online bijgewoond kunnen worden, leer je alles wat je moet weten over ons zorgstelsel, geneesmiddelenbeleid, zorgverzekeringen, vergoeding van geneesmiddelen, overheidsmaatregelen en marktwerking. De interactieve sessies zijn fysiek te volgen, in een goed geventileerde zaal bij Axon in Amersfoort, of online. 
 
Doel van deze sessies is om je 
in heldere taal meer grip te geven op de gezondheidszorg in Nederland. Dit helpt je om richting alle relevante spelers een interessante gesprekspartner te zijn en actuele zaken qua overheidsbeleid en regelgeving in context te plaatsen.

Tijdens de vervolgtraining gaan we in op de specifieke rollen en situaties van patiënt, zorgverzekeraar, artsen, farma en andere stakeholders alsmede het leren doorgronden van de verschillende, vaak complexe rollen en belangen.
 
Deel 1 - Basistraining:
Vrijdag 11 september: 13:30 - 17:00 uur
    
Deel 2 - Vervolgtraining
Woensdag 23 september: 13:30 - 17:00 uur
     
Kosten: € 345,- per module. Bij inschrijving voor het totale programma (2 middagen) geldt € 100,- combinatiekorting (totaal prijs € 590,-). Je ontvangt na afloop de syllabus met alle slides en een deelnamecertificaat.
 *
 *
 *
 *
012-3456789
 *
naam@bedrijf.nl

 *
Aanmelden voor Axon Training:
 
Keuze gemaakt? Klik dan op 'Verzenden'

Zodra wij je aanmelding ontvangen hebben ontvang je per e-mail een deelnamebevestiging met factuur.
Because knowledge leads to success
 
Axon
Onze diensten
 
 
Volg ons
  Linkedin   Twitter
...